Zhvillimi i qëndrueshëm

Programi i Zhvillimit të Qëndrueshëm e bën INDEP institutin e parë në rajon që promovon zhvillim ekonomik i cili avancon kushtet shoqërore dhe politike duke mbrojtur ambientin. Ky program fokusohet në projektet ekonomike dhe energjetike në Kosovë e rajon.

Lexo Më Shumë

Qeverisja demokratike

Në programin e Qeverisjes Demokratike hulumtimi i politikave kombinohet me avokim të vendosur duke u fokusuar në parti politike funksionale, sigurimin e zgjedhjeve të pavarura e të drejta, fuqizimin sundimin të ligjit dhe përparimin e lirisë së mediave.

Lexo Më Shumë

Bashkepunimi rajonal

Bashkëpunimi Rajonal është një parakusht për rrugën e vendeve të Ballkanit perëndimor për në Bashkimin Europian. INDEP synon që të promovojë dhe forcojë këtë bashkëpunim në fushat e sigurisë dhe integrimeve Euro Atlantike.

Lexo Më Shumë

Lajme dhe përditësime

PUBLIKIMET

Analiza e Raportit Vjetor të KOSTT

Korrik 18, 2018

Autori: INDEP Programi: Qeverisja Demokratike Data: 10 korrik 2018 Mbështetur nga: Rockfeller Brot..

Menaxhimi i mbeturinave në Kosovë: Identifikimi i sfidave të sektorit

Korrik 13, 2018

Autori: Dora Musa Programi: Zhvillimi i Qëndrueshëm Data: 5 Korrik 2018 Mbështetur nga: Agjenc..

Marrëveshja e Stabilizim-Asociimit dhe Standardizimi i Produkteve Vendore

Qershor 20, 2018

Autori: INDEP Programi: Zhvillimi i Qëndrueshëm Data: 20 Qershor 2018 Mbështetur nga: Agjencia ..

10 masat për mbrojtjen e mjedisit

Qershor 5, 2018

Me rastin e ditës ndërkombëtare të mbrojtjes së mjedisit, INDEP ka publikuar 10 masat që Kosov..

PROJEKTET

Investometri

Tetor 10, 2016

INVESTOMETRI ofron një hapësirë të informimit për qytetarët të cilët duan të informohen më..

New perspektiva

Hapësira e parë elektronike e cila ka për qëllim sqarimin dhe diskutimin e Marrëveshjes së Nor..

ConSus

CONSUS është një rrjet rajonal shkencor-shoqëror për risitë e qëndrueshmërisë në Shqipëri..

Platforma Bazë për Pjesëmarrje E-konsulta

Tetor 9, 2016

Platforma www.e-konsulta.net ndihmon fuqizimin e shoqërisë civile në Kosovë. Kjo platformë ka p..