Lajme dhe përditësime

Qershor 21, 2016

Falja e borxheve nuk mund të bëhet pa aprovimin e Kuvendit të Kosovës

Tetor 11, 2017

Me 3 tetor 2017, Qeveria e Republikës së Kosovës mori vendim për faljen e borxheve për detyrimet që kanë ambalazhuesit e ujit ndaj buxhetit të Republikës së Kosovës që nga viti 2008. Duke u bazuar në...

Të funksionalizohet bordi i ZRRE-së dhe të sigurohen mekanizma që ai të mos mbetet jofunksional në të ardhmen!

Tetor 9, 2017

Konsorciuimi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm, kërkon nga Qeveria e Republikës së Kosovës që ta procedojë sa më shpejtë plotësimin dhe funksionalizimin e bordit të ZRRE-së dhe ta vendosë këtë çështje si prioritet...

Letër kryeministrit, Ramush Haradinaj: Jemi kundër zbatimit selektiv të ligjit

Tetor 2, 2017

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), Instituti GAP dhe Group for Legal and Political Studies i janë drejtuar sot përmes një letre kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj. Kjo letër vije si reagim ndaj vendimit të 29 shtatorit të marrë...

Prezantohet Platforma për Prishtinën nga këndi i shoqërisë civile

Shtator 21, 2017

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) me mbështetje nga Friedrich Ebert Stiftung (FES) në Prishtinë, e mbajti tryezën: “Prishtina në katër vitet e ardhshme”. Në këtë tryezë u prezantua “Platforma e Shoqërisë Civile për Prishtinën 2017-2021” një...

INDEP mori pjesë në Panairin për Ditën e Demokracisë

Shtator 15, 2017

Në këtë panair, i prezantuam analizat dhe punimet e tjera, duke pasur mundësi edhe të kemi kontakt të drejtpërdrejtë me qytetarët që e vizituan këtë panair. Po ashtu, ky panair përbën pikëtakimin e organizatave të shumta...

 

Më shumë lajme…