Bashkëpunimi rajonal

Qershor 22, 2016

INDEP pjesë e grupit punues për hartimin e Projektligjit për Miniera dhe Minerale

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), si pjesë e punës mbështetëse për Komisionin parlamentar për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri, ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP prezanton zhvillimet në fushën e BRE-ve në Kosovë në kuadër të projektit rajonal SEERmap

Më 15-17 nëntor, në Podgoricë, INDEP mori pjesë në punëtorinë ‘Electricity market design – market opening’ të organizuar si pjesë ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP prezanton në takimet e OSBE-së me ekspert për luftimin e korrupsionit

Drejtori Ekzekutiv i INDEP z. Burim Ejupi mori pjesë në takimet e OSBE-së me grupin e ekspertëve të Ballkanit perëndimor ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP merr pjesë në forumin ekonomik: “Të bashkuar apo të ndarë? Evropa në prag të sfidave të së nesërmes” që u mbajt në Poloni.

Drejtori Ekzekutiv i INDEP merr pjesë në forumin e 26të ekonomik botëror “Të bashkuar apo të ndarë? Evropa në prag ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP publikon Analizën për marrëdhëniet tregtare në mes të Kosovës dhe Shqipërisë në prag të mbledhjes së dytë ndërqeveritare

Në prag të mbledhjes së dytë të përbashkët të qeverive Kosovë-Shqipëri, Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) ka realizuar një punim ...
Lexoni Më Tepër…

Standardet e unifikuara në industrinë ushqimore si hap i parë drejt përmirësimit të marrëdhënieve tregtare në mes të Kosovës dhe Shqipërisë

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) në bashkëpunim me Institutin Shqiptar për Studime Ndërkombëtare (ISHSN), organizoi të mërkurën një tryezë diskutimi ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP dhe IShSN organizojnë tryezën diskutuese mbi marrëdhëniet ekonomike dhe tregtare në mes të Kosovës dhe Shqipërisë

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) në kuadër të programit Bashkëpunimi Rajonal, më 29 tetor, 2014 në Tiranë së bashku me ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP publikon dy punime të reja me fokus në marrëdhëniet e përbashkëta ekonomike në mes të Kosovës dhe Serbisë dhe sfidat kyçe në procesin e integrimit evropian

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) publikon dy punime me fokus në marrëdhëniet e përbashkëta ekonomike në mes të Kosovës dhe ...
Lexoni Më Tepër…

Bashkëpunimi mes Qeverisë së Kosovës dhe Shoqërisë Civile bëhet elektronik

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) dhe organizata jo-qeveritare Lens, kanë përfunduar pjesën e parë të projektit “Platforma për e-pjesëmarrje themelore” ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP prezantoi në Konferencën Rajonale: Shoqëria Civile Mjedisore në Evropën Juglindore të organizuar nga Qendra Rajonale e Mjedisit

3 prill - Rinora Gojani, hulumtuese dhe koordinatore e programit për Zhvillim të Qëndrueshëm në INDEP, prezantoi lidhur me rëndësinë ...
Lexoni Më Tepër…