Ekipi i INDEP

Korrik 9, 2016
Burim Ejupi
Me një përvojë prej dy dekadash në shoqëri civile, fushat e ekspertizës të Burim Ejupit janë partitë politike dhe zgjedhjet, ndërsa përgatitja e tij profesionale është menaxhimi
Burim.ejupi (at) indep (pikë) info
Learta Hollaj
Me prapavijë akademike në ekonomi dhe studime ligjore, Learta Hollaj merret me hulumtime në fushën e zhvillimit të qëndrueshëm si dhe me analizë të ligjeve dhe çështjeve të ndryshme ligjore.
learta.hollaj (at) indep (pikë) info
Dardan Abazi
Në vijim të studimeve në Shkenca Politike, Dardani e mbështet INDEP me hulumtime të fokusuara në politikat publike rreth zhvillimit të qëndrueshëm
dardan.abazi (at) indep (pikë) info
Zanë Hoxha
E diplomuar në shkencat e komunikimit dhe me përvojë pune në sektorin e shoqërisë civile dhe sektorin publik.
zane.hoxha (at) indep (pikë) info
Gentiana Paçarizi
Në vazhdimësi të specializimit në Gazetari dhe PR dhe me prapavijë akademike në studime të medias, gjuhës dhe letërsisë angleze si dhe në fushën e integrimeve europiane dhe administratës publike; Gentiana e mbështetë institutin në hulumtime, analiza dhe Marrëdhënie me Publikun (PR).
gentiana.pacarizi (at) indep (pikë) info
Amir Kozmaqi
amir.kozmaqi (at) indep (pikë) info
Dora Musa
dora.musa(at) indep (pikë) info