Lajme

Gusht 11, 2016

Reagim për deklaratat linçuese të Kryeprokurorit të Shtetit dhe mosefikasitetin e tij

Ne Organizatat e shoqërisë civile përmes këtij reagimi shprehim shqetësimet tona në lidhje me deklarimet publike të Kryeprokurorit të Shtetit ...
Lexoni Më Tepër…

Thirrje për praktikantë

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) është institut kërkimor dhe qendër e avokimit që ofron zgjidhje strategjike për politika publike, bazuar ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP: Thirrje për ekspert

INDEP është kontraktuar nga Bashkimi Evropian për të ofruar asistencë përfituesve të granteve operacionale të siguarara përmes fondit Civil Society ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP pjesë e Konferencës së Danubit për Qeverisje

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), po merr pjesë në Konferencën e Danubit për Qeverisje organizuar nga Qendra për Hulumtim të ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP përfaqëson Kosovën në takimin rajonal të iniciativës Central and South-Eastern Energy Connectivity (CESEC)

Hulumtuesja e lartë e Institutit, Learta Hollaj, po merr pjesë në takimin e radhës që po mbahet mes palëve të ...
Lexoni Më Tepër…

Grupi Punues për Projektligjin e ri për Miniera dhe Minerale, pjesë e të cilit është INDEP, mbajti punëtori dy ditore

Instituti për Politika Zhvillimore u mblodh për dy ditë bashkë me pjesën tjetër të grupit punues për Projektligjin për Miniera ...
Lexoni Më Tepër…

SEERMAP, pjesë e të cilit është INDEP, publikon raportin mbi Evropën Juglindore rreth të ardhmes së sektorit të Energjisë Elektrike deri në vitin 2050

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) si pjesë e konsorciumit ndërkombëtar të udhëhequr nga Qendra Rajonale për Hulumtime të Politikave të ...
Lexoni Më Tepër…

Letër deputetëve të Komisionit parlamentar për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri në lidhje me KOSTT-in

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), i ka drejtuar një letër anëtarëve të Komisionit parlamentar për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe ...
Lexoni Më Tepër…

Falja e borxheve nuk mund të bëhet pa aprovimin e Kuvendit të Kosovës

Me 3 tetor 2017, Qeveria e Republikës së Kosovës mori vendim për faljen e borxheve për detyrimet që kanë ambalazhuesit ...
Lexoni Më Tepër…

Të funksionalizohet bordi i ZRRE-së dhe të sigurohen mekanizma që ai të mos mbetet jofunksional në të ardhmen!

Konsorciuimi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm, kërkon nga Qeveria e Republikës së Kosovës që ta procedojë sa ...
Lexoni Më Tepër…

Letër kryeministrit, Ramush Haradinaj: Jemi kundër zbatimit selektiv të ligjit

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), Instituti GAP dhe Group for Legal and Political Studies i janë drejtuar sot përmes një ...
Lexoni Më Tepër…

Prezantohet Platforma për Prishtinën nga këndi i shoqërisë civile

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) me mbështetje nga Friedrich Ebert Stiftung (FES) në Prishtinë, e mbajti tryezën: “Prishtina në katër ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP mori pjesë në Panairin për Ditën e Demokracisë

Në këtë panair, i prezantuam analizat dhe punimet e tjera, duke pasur mundësi edhe të kemi kontakt të drejtpërdrejtë me ...
Lexoni Më Tepër…

Përmbyllet projekti South East Europe Electricity Roadmap (SEERMAP), pjesë e të cilit ishte edhe INDEP

Instituti për Politika Zhvillimore, në kuadër të programit për zhvillim të qëndrueshëm dhe bashkëpunim rajonal, ishte pjesë e projektit South ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP për herë të dytë e përfaqësoi Kosovën në Forumin Ekonomik Botëror XXVII

Kjo pjesëmarrje shënoi edhe një sukses të radhës të INDEP në arenën ndërkombëtare, duke vazhduar kështu ta forcojmë edhe më ...
Lexoni Më Tepër…

INVESTOMETRI e zgjeron rrjetin edhe në 4 komuna

Në vitin e dytë të implementimit të projektit: ”Investometri – më shumë transparencë dhe llogaridhënie ndaj shpenzimeve publike për investime ...
Lexoni Më Tepër…

Platforma INVESTOMETRI po ndikon pozitivisht në rritjen e transparencës së komunave ndaj qytetarëve

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) organizoi tryezën “Transparenca në shpenzimet publike për investime kapitale në nivel lokal”. Kjo tryezë vije ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP mbajti takimin përmbyllës të platformës INVESTOMETRI me qytetarët e Prishtinës

Instituti për Politika Zhvillimore me datë 27 prill 2017, mbajti takim me qytetarët e komunës së Prishtinës në kuadër të ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP mban takim me qytetarët e Fushë Kosovës

Instituti për Politika Zhvillimore mbajti takim me qytetarët e komunës së Fushë Kosovës në kuadër të programit për qeverisje demokratike ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP mban takim me qytetarët e Obiliqit

Instituti për Politika Zhvillimore në kuadër të programit për qeverisje demokratike dhe projektit “INVESTOMETRI – Më shumë transparencë dhe llogaridhënie ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP mban takim me qytetarët e Drenasit

INDEP në bashkëpunim me komunën e Drenasit mbajti sot takim me qytetarët e kësaj komune, ku u diskutua për platformën ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP publikon Raportin Vjetor 2016

Të dashur miq të INDEP, në link mund ta gjeni Raportin Vjetor 2016 të Institutit tonë. Përmes këtij raporti, kemi ...
Lexoni Më Tepër…

Mbahet takimi i bordit këshillëdhënës të INDEP

Të premten, me datë 31 mars 2017, Instituti për Politika Zhvillimore – INDEP mbajti takimin e organizuar me bordin këshilldhënës ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP dhe KOSID: Struktura e re e tarifave e propozuar nga ZRRE dëmton konsumatorët familjarë dhe ata biznesorë

Konsorciumi Kosovar i Organizatave të Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) dhe Instituti për Politika Zhvillimre (INDEP) organizuan tryezë ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP po merr pjesë në hartimin e Projektligjit për Lirinë e Asociimit në Organizata Joqeveritare

Të përfaqësuar nga hulumtuesi i Institutit, Dardan Abazi, po marrim pjesë në grupin e punës për hartimin e Projektligjit për ...
Lexoni Më Tepër…

Zhvillimi i sektorit minerar duke siguruar investim në komunitet, mbrojtje të mjedisit dhe rritje të investimeve

Instituti për Politika Zhvillimore, INDEP në bashkëpunim me Komisionin për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri, kanë mbajtur tryezën diskutuese ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP: Thirrje për ekspertë

INDEP është komisionuar nga Bashkimi Evropian për të ofruar asistencë përfituesve të granteve operacionale të siguarara përmes fondit Civil Society ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP pjesë e grupit punues për hartimin e Projektligjit për Miniera dhe Minerale

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), si pjesë e punës mbështetëse për Komisionin parlamentar për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri, ...
Lexoni Më Tepër…

Qeveria e Kosovës duhet ta dëshmojë përkushtimin për mbrojtjen e të drejtave të njeriut përmes shkarkimit të të emëruarve politikë

E vlerësojmë si hap të duhur iniciativën e Qeverisë së Kosovës për ta krijuar Grupin Koordinues për Të Drejtat e ...
Lexoni Më Tepër…

Rinia e pakënaqur me politikat qeveritare për punësimin dhe angazhimin aktiv të të rinjëve në tregun e punës

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) dhe East West Parliamentary Practise Project (EWPPP) mbajtën tryezën “Roli i Rinisë në Formësimin e ...
Lexoni Më Tepër…

Mbahet punëtoria për hartimin e planit financiar të Komisionit parlamentar për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri

Si pjesë e projektit “Promovimi dhe inkurajimi i bashkëpunimit në mes të hisedarëve si mjet për instalimin e praktikës demokratike ...
Lexoni Më Tepër…

Konsumimi i produkteve vendore në Kosovë – pasqyrë e opinionit publik

INDEP dhe kolegji “Universum” kanë mbajtur tryezë diskutuese lidhur me konsumimin e produkteve vendore në Kosovë. Në këtë tryezë ishin ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP prezanton zhvillimet në fushën e BRE-ve në Kosovë në kuadër të projektit rajonal SEERmap

Më 15-17 nëntor, në Podgoricë, INDEP mori pjesë në punëtorinë ‘Electricity market design – market opening’ të organizuar si pjesë ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP – pjesë e platformës rajonale WeBER për monitorim të reformës në Administratë Publike

16 nëntor 2016 – Podgoricë - Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), që nga sot është zyrtarisht pjesë e rrjetit konsultativ ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP zhvillon takime me qytetarë në Drenas dhe Obiliq për të diskutuar investimet kapitale dhe platformën INVESTOMETRI

Përfaqësues të Institutit për Politika Zhvillimore (INDEP), zhvilluan takime me qytetarë në Drenas dhe Obiliq për të diskutuar investimet kapitale ...
Lexoni Më Tepër…

Thirrje për aplikim për vend të punës: Asistent i Hulumtimeve!

INDEP ka hapur konkursin për pozitën: Asistent i Hulumtimeve me kohë të plotë. Po kërkojmë njerëz të motivuar për të ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP prezanton në takimet e OSBE-së me ekspert për luftimin e korrupsionit

Drejtori Ekzekutiv i INDEP z. Burim Ejupi mori pjesë në takimet e OSBE-së me grupin e ekspertëve të Ballkanit perëndimor ...
Lexoni Më Tepër…

Përmbyllet projekti: “Consus-Tempus, connecting science – society collaborations for sustainable innovations”

Më datë 29 shtator 2016, në Durrës të Shqipërisë është përmbyllur projekti i Consus – Tempus, ndërlidhje e bashkëpunimit shkencë-shoqëri ...
Lexoni Më Tepër…

Lansohet INVESTOMETRI – platforma elektronike që synon të rrisë transparencën dhe llogaridhënien në shpenzimet komunale për investime kapitale

Instituti për Politika Zhvillimore, (INDEP) lansoi platformën elektronike www.investometri.com. Platforma synon të rrisë transparencën e komunave Prishtinë, Fushë Kosovë, Obiliq ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP është pjesë e ‘South East Europe Electricity Roadmap’

Instituti për Politika Zhvillimore - INDEP po merr pjesë në punëtorinë e parë të nismës South East Europe Electricity Roadmap ...
Lexoni Më Tepër…

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) merr pjesë në panairin e organizatave të shoqërisë civile me rastin e shënimit të Ditës së Demokracisë

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), në kuadër të aktiviteteve për shënimin e Ditës së Demokracisë, po merr pjesë në panairin ...
Lexoni Më Tepër…

Për herë të parë në kosovë – INDEP publikon data bazën e indikatorëve për zhvillim të qëndrueshëm (IZHQ)

Instituti për Politika Zhvillimore – INDEP publikoi sot data bazën e Indikatorëve për Zhvillim të Qëndrueshëm – IZHQ. Gjithnjë të ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP merr pjesë në forumin ekonomik: “Të bashkuar apo të ndarë? Evropa në prag të sfidave të së nesërmes” që u mbajt në Poloni.

Drejtori Ekzekutiv i INDEP merr pjesë në forumin e 26të ekonomik botëror “Të bashkuar apo të ndarë? Evropa në prag ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP merr pjesë në konferencën e dytë rajonale të organizuar nga Shkolla për Aktivizëm Ekologjik në Podgoricë

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) mori pjesë në konferencën e dytë rajonale të organizuar nga Shkolla për Aktivizëm Ekologjik në ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP merr pjesë në takimin e parë të Forumit të Evropës Qendrore dhe Lindore për Efiçiencë të Energjisë (Forumi C4E)

Instituti për Politika Zhvillimore mori pjesë në Forumin e Evropës Qendrore dhe Lindore për Efiçiencë të Energjisë (C4E) që u ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP promovon zhvillimin e qëndrueshëm dhe masat e efiçiencës së energjisë në Ditën e Punësimit dhe Edukimit të Gjelbër

Si pjesë e misionit për të promovuar parimet dhe praktikat e zhvillimit të qëndrueshëm, INDEP po merr pjesë në ngjarjen ...
Lexoni Më Tepër…

“Mbrojtja e Mjedisit të Kosovës: si ndikon ndotja e ajrit dhe shpyllëzimi në ambientin tonë“

Learta Hollaj, menaxhere operacionale dhe hulumtuese e lartë në INDEP, prezantoi në panelin diskutues me temë “Mbrojtja e Mjedisit në ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP është pjesë e rrjetit rajonal CONSUS për zhvillim të qëndrueshëm

Në një ngjarje të veçantë të organizuar me datë 11 maj 2016, u nënshkrua memorandumi i mirëkuptimit për themelimin e ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP dhe KOSID: Zhvillimet në fushën e ndryshimeve klimatike duhet të jenë prioritet paralel me zhvillimin ekonomik në Kosovë

Sot, me datë 22 prill, në Ditën e Tokës, Konsorciumi i Organizatave të Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP shpërndan çertifikata për 48 biznese model për investimet e bëra në fushën e efiçiencës së energjisë

Instituti INDEP sot organizoi një ceremoni me qëllim të ndarjes së çertifikatave për bizneset të cilat ishin përfituese të skemës ...
Lexoni Më Tepër…

Taksat e dedikuara duhet të alokohen për qëllimin për të cilin mblidhen, jo për të rritur shpenzimet tjera të Qeverisë

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), në bashkëpunim me Friedrich Ebert Stiftung (FES) organizuan sot konferencën për media me ç’rast u ...
Lexoni Më Tepër…

Mbikëqyrja e mangët dhe mungesa e pavarësisë dhe funksionalitetit po dëmtojnë seriozisht misionin e agjencive të pavarura në Kosovë

Në tryezën “Funksionalizimi i punës së agjencive të pavarura, sfidat dhe rruga përpara” e organizuar sot nga Instituti për Politika ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP publikon Analizën për marrëdhëniet tregtare në mes të Kosovës dhe Shqipërisë në prag të mbledhjes së dytë ndërqeveritare

Në prag të mbledhjes së dytë të përbashkët të qeverive Kosovë-Shqipëri, Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) ka realizuar një punim ...
Lexoni Më Tepër…

Efiçienca e energjisë kursen paratë, rritë punësimin dhe mbron ambientin!

Instituti për Politika Zhvillimore organizoi konferencën e titulluar ”Efiçienca e Energjisë për Zhvillim”. Konferenca shënon fundin e Javës së Efiçiencës ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës organizuan aktivitete për shënimin e 5 marsit, ‘Ditës Botërore për Efiçiencë të Energjisë’

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, Shkollën e Gjelbër dhe Agjencinë e Kosovës për Efiçiencë ...
Lexoni Më Tepër…

Qeveria e ka rrugën e hapur për të depolitizuar bordet e ndërmarrjeve publike

Pas muajsh të përpjekjeve të Institutit INDEP, Institutit GAP dhe GLPS-së, dje Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) bëri publike opinionin ligjor ...
Lexoni Më Tepër…

Marrëveshja e Stabilizim-Asociimit – mundësi ekonomike që duhet shfrytëzuar mençur

Instituti për Politika Zhvillimore - INDEP dhe Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare organizuan tryezën me temë “Marrëveshja e Stabilizim-Asociimit, efektet dhe sa ...
Lexoni Më Tepër…

Aftësimi profesional, përgjigja më e mirë ndaj papunësisë

Instituti për Politika Zhvillimore, (INDEP), në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, organizuan tryezën me temë: “Aftësimi Profesional ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP dhe KDI: Po politizohet Gjykata Kushtetuese

Zgjedhja e dy gjyqtareve në Gjykatën Kushtetuese është e paligjshme dhe politikisht e pandershme. Partitë në pushtet kanë zgjedhur që ...
Lexoni Më Tepër…

Politizimi në ndërmarrjet publike lëshon rrënjët e tij

Politizimi i ndërmarrjeve publike po sjellë pasojat e para. Tani që Qeveria e Kosovës mbushi bordet e ndërmarrjeve publike me ...
Lexoni Më Tepër…

Qeveria vazhdon të shkelë ligjin duke politizuar ndërmarrjet publike!

Qeveria e Republikës së Kosovës po vazhdon të shkelë Ligjin Nr. 03/L-087 për Ndërmarrjet Publike me rastin e zgjedhjes së ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP: Të ndalet presioni ndaj deputetëve me rastin e zgjedhjes së gjykatësve në Gjykatën Kushtetuese

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), duke përcjellur procesin e zgjedhjes së gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese, shprehë shqetësim të thellë në ...
Lexoni Më Tepër…

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Energjisë në Kosovë

Në Ditën Ndërkombëtare të Energjisë, Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) së bashku me Balkan Green Foundation (BGF), në kuadër të ...
Lexoni Më Tepër…

Problemet e industrisë së qumështit përtej kërkesave të qumështarëve

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), mori pjesë në tryezën e organizuar nga Komisioni Parlamentar për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe ...
Lexoni Më Tepër…

Emërimet në bordet e ndërmarrjeve publike janë ligjërisht të ndaluara dhe moralisht jo legjitime

Emërimet politike në bordet e ndërmarrjeve publike janë jolegjitime dhe të jashtëligjshme. Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), Instituti GAP dhe ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP merr pjesë në panairin e Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) në kuadër të projektit ‘Fuqizimi i mbikëqyrjes Parlamentare’ në të cilën punon ngushtë me Komisionin ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP dhe NGO Lens organizuan Panairin e OJQ-ve në Prishtinë

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) dhe NGO Lens me përkrahje të Zyrës së BE-së në Kosovë dhe Ambasadës Holandeze, sot ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP me mbështetje të Komisionit Evropian shpërndan grante për investim në efiçiencë të energjisë

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) me mbështetje të Komisionit Evropian shpërndan grante për investime në fushën e efiçiencës së energjisë ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP trajnon më shumë se 130 zyrtarë komunal, përfaqësues të sektorit privat dhe të OJQ-ve në fushën e Efiçiencës së Energjisë

Në kuadër të projektit ‘Efiçienca e Energjisë për Zhvillim: Përkrahja e sektorit publik dhe privat në ngritjen e kapaciteteve dhe ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP: Kosova ende nuk është e gatshme për liberalizim të tregut të energjisë elektrike

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) në kuadër të Konsorciumit Kosovar të Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID) sot mbajti ...
Lexoni Më Tepër…

Në Ditën Ndërkombëtare të Lirisë së Medias, INDEP publikon “Gjendja e Mediave në Kosovë 2015”

Në Ditën Ndërkombëtare të Lirisë së Medias, INDEP publikon “Gjendja e Mediave në Kosovë 2015” Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP bashkë me Komisionin parlamentar për Administratë Publike, Pushtet Lokal dhe Media prezantojnë gjetjet e punimit: “Liria e shprehjes dhe ushtrimit të profesionit të gazetarit në Kosovë”

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) në bashkëpunim me Komisionin parlamentar për Administratë Publike, Pushtet Lokal dhe Media organizuan tryezën me ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP mbanë trajnimin e parë për Efiçiencën e Energjisë në kuadër të projektit ‘Doing more with less’

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) në bashkëpunim me organizatën lokale, Iniciativa për Ambient dhe Zhvillim Lokal (IAZHL) në Kastriot mbajtën ...
Lexoni Më Tepër…

Anëtarët e konsorciumit të Tempus projektit ConSus organizuan punëtorinë “Bashkëpunimi Shkencë-Shoqëri për Zhvillim të Qëndrueshëm dhe Inovacion”

Më 20 janar 2015, pas disa seminareve të organizuara në Tiranë dhe Pejë, anëtarët e konsorciumit të Tempus projektit ConSus, ...
Lexoni Më Tepër…

Projekti ConSus merr çmimin kryesor në Japoni

Projekti ConSus (Connecting Science-Society Collaborations for Sustainability Innovations) pjesë e të cilit është edhe INDEP është vlerësuar me çmimin ‘Projekt ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP organizon panairin e OJQ-ve në Pejë

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) dhe OJQ LENS në bashkëpunim me Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ), më 20 nëntor organizuan ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP merr pjesë në takimin e menaxhmentit të projektit CONSUS

Drejtori Ekzekutiv i Institutit për Politika Zhvillimore, z.Burim Ejupi, po merr pjesë në takimin e menaxhmentit të projektit CONSUS që ...
Lexoni Më Tepër…

Peticion kundër shtrenjtimit të çmimit të energjisë elektrike

Nisë aksioni i mbledhjes së nënshkrimeve për peticionin kundër shtrenjtimit të çmimit të energjisë elektrike, organizuar nga Koalicioni i Qytetarëve ...
Lexoni Më Tepër…

Efiçienca për Zhvillim: Ekonomiksi i Efiçiencës së Energjisë në Kosovë

Efiçienca e energjisë duhet parë si njëra nga shtyllat qëndrore të përpjekjeve të qeverisë jo vetëm për ta përmbushur qëllimin ...
Lexoni Më Tepër…

Zhvillimi i qëndrueshëm dhe mediat e shkruara në Kosovë

Të enjten, Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) mbajti një diskutim rreth mbulimit dhe kualitetit të raportimit të mediave të shkruara ...
Lexoni Më Tepër…

KOSID mban punëtorinë e katërt vjetore

Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm mban punëtorinë e katërt vjetore mbi ‘Opsionet e Qëndrueshme Energjetike në ...
Lexoni Më Tepër…