Qeverisja demokratike

Qershor 22, 2016

Platforma INVESTOMETRI po ndikon pozitivisht në rritjen e transparencës së komunave ndaj qytetarëve

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) organizoi tryezën “Transparenca në shpenzimet publike për investime kapitale në nivel lokal”. Kjo tryezë vije ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP mbajti takimin përmbyllës të platformës INVESTOMETRI me qytetarët e Prishtinës

Instituti për Politika Zhvillimore me datë 27 prill 2017, mbajti takim me qytetarët e komunës së Prishtinës në kuadër të ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP mban takim me qytetarët e Fushë Kosovës

Instituti për Politika Zhvillimore mbajti takim me qytetarët e komunës së Fushë Kosovës në kuadër të programit për qeverisje demokratike ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP mban takim me qytetarët e Obiliqit

Instituti për Politika Zhvillimore në kuadër të programit për qeverisje demokratike dhe projektit “INVESTOMETRI – Më shumë transparencë dhe llogaridhënie ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP mban takim me qytetarët e Drenasit

INDEP në bashkëpunim me komunën e Drenasit mbajti sot takim me qytetarët e kësaj komune, ku u diskutua për platformën ...
Lexoni Më Tepër…

Mbahet takimi i bordit këshillëdhënës të INDEP

Të premten, me datë 31 mars 2017, Instituti për Politika Zhvillimore – INDEP mbajti takimin e organizuar me bordin këshilldhënës ...
Lexoni Më Tepër…

INDEP po merr pjesë në hartimin e Projektligjit për Lirinë e Asociimit në Organizata Joqeveritare

Të përfaqësuar nga hulumtuesi i Institutit, Dardan Abazi, po marrim pjesë në grupin e punës për hartimin e Projektligjit për ...
Lexoni Më Tepër…

Qeveria e Kosovës duhet ta dëshmojë përkushtimin për mbrojtjen e të drejtave të njeriut përmes shkarkimit të të emëruarve politikë

E vlerësojmë si hap të duhur iniciativën e Qeverisë së Kosovës për ta krijuar Grupin Koordinues për Të Drejtat e ...
Lexoni Më Tepër…

Rinia e pakënaqur me politikat qeveritare për punësimin dhe angazhimin aktiv të të rinjëve në tregun e punës

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) dhe East West Parliamentary Practise Project (EWPPP) mbajtën tryezën “Roli i Rinisë në Formësimin e ...
Lexoni Më Tepër…

Mbahet punëtoria për hartimin e planit financiar të Komisionit parlamentar për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri

Si pjesë e projektit “Promovimi dhe inkurajimi i bashkëpunimit në mes të hisedarëve si mjet për instalimin e praktikës demokratike ...
Lexoni Më Tepër…