Zhvillimi i qëndrueshëm

Programi i Zhvillimit të Qëndrueshëm e bën INDEP institutin e parë në rajon që promovon zhvillim ekonomik i cili avancon kushtet shoqërore dhe politike duke mbrojtur ambientin. Ky program fokusohet në projektet ekonomike dhe energjetike në Kosovë e rajon.

Lexo Më Shumë

Qeverisja demokratike

Në programin e Qeverisjes Demokratike hulumtimi i politikave kombinohet me avokim të vendosur duke u fokusuar në parti politike funksionale, sigurimin e zgjedhjeve të pavarura e të drejta, fuqizimin sundimin të ligjit dhe përparimin e lirisë së mediave.

Lexo Më Shumë

Bashkëpunimi rajonal

Bashkëpunimi Rajonal është një parakusht për rrugën e vendeve të Ballkanit perëndimor për në Bashkimin Europian. INDEP synon që të promovojë dhe forcojë këtë bashkëpunim në fushat e sigurisë dhe integrimeve Euro Atlantike.

Lexo Më Shumë

Lajme dhe përditësime

PUBLIKIMET

Pagat në sektorin publik në Kosovë

Nëntor 27, 2018

Pagat në sektorin publik në Kosovë janë konsideruar problematike si rrjedhojë e faktit se në n..

Reforma pensionale: rruga që duhet ndjekur

Tetor 30, 2018

Autor: Selatin Kllokoqi Data e publikimit: Tetor, 2018

10 mitet rreth Burimeve të Ripërtëritshme të Energjisë në Kosovë

Tetor 22, 2018

10 mitet rreth Burimeve të Ripërtëritshme të Energjisë në Kosovëë: e vërteta mbi to dhe më..

PROJEKTET

Investometri

Tetor 10, 2016

INVESTOMETRI ofron një hapësirë të informimit për qytetarët të cilët duan të informohen më..

New perspektiva

Hapësira e parë elektronike e cila ka për qëllim sqarimin dhe diskutimin e Marrëveshjes së Nor..

ConSus

CONSUS është një rrjet rajonal shkencor-shoqëror për risitë e qëndrueshmërisë në Shqipëri..

Platforma Bazë për Pjesëmarrje E-konsulta

Tetor 9, 2016

Platforma www.e-konsulta.net ndihmon fuqizimin e shoqërisë civile në Kosovë. Kjo platformë ka p..

72

Numri i publikimeve

34

Numri i projekteve

45

INDEP në Media