Zhvillimi i qëndrueshëm

Programi i Zhvillimit të Qëndrueshëm e bën INDEP institutin e parë në rajon që promovon zhvillim ekonomik i cili avancon kushtet shoqërore dhe politike duke mbrojtur ambientin. Ky program fokusohet në projektet ekonomike dhe energjetike në Kosovë e rajon.

Lexo Më Shumë

Qeverisja demokratike

Në programin e Qeverisjes Demokratike hulumtimi i politikave kombinohet me avokim të vendosur duke u fokusuar në parti politike funksionale, sigurimin e zgjedhjeve të pavarura e të drejta, fuqizimin sundimin të ligjit dhe përparimin e lirisë së mediave.

Lexo Më Shumë

Bashkepunimi rajonal

Bashkëpunimi Rajonal është një parakusht për rrugën e vendeve të Ballkanit perëndimor për në Bashkimin Europian. INDEP synon që të promovojë dhe forcojë këtë bashkëpunim në fushat e sigurisë dhe integrimeve Euro Atlantike.

Lexo Më Shumë

Lajme dhe përditësime

PUBLIKIMET

Reforma pensionale: rruga që duhet ndjekur

Tetor 30, 2018

Autor: Selatin Kllokoqi Data e publikimit: Tetor, 2018

10 mitet rreth Burimeve të Ripërtëritshme të Energjisë në Kosovë

Tetor 22, 2018

10 mitet rreth Burimeve të Ripërtëritshme të Energjisë në Kosovëë: e vërteta mbi to dhe më..

PROJEKTET

Investometri

Tetor 10, 2016

INVESTOMETRI ofron një hapësirë të informimit për qytetarët të cilët duan të informohen më..

New perspektiva

Hapësira e parë elektronike e cila ka për qëllim sqarimin dhe diskutimin e Marrëveshjes së Nor..

ConSus

CONSUS është një rrjet rajonal shkencor-shoqëror për risitë e qëndrueshmërisë në Shqipëri..

Platforma Bazë për Pjesëmarrje E-konsulta

Tetor 9, 2016

Platforma www.e-konsulta.net ndihmon fuqizimin e shoqërisë civile në Kosovë. Kjo platformë ka p..