[vc_row][vc_column][tn_posts_slider_shortcode cat_id=”52″ limit=”3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][tn_recent_post_ajax post_col=”3-column” cat_id=”53″ ajax_post_load=”no” limit=”6″ title=”Publikimet”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][tn_post_left_thumb_ajax cat_id=”52″ limit=”5″ title=”Lajmet dhe të rejat”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-right”][vc_video link=”https://youtube.com/watch?v=XXdlZTHNOpA”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][tn_hot_post title=”Donatorët” time_limit=”0″ limit=”0″][vc_column_text][logoshowcase limit=”22″ center_mode=”true” slides_column=”5″ link_target=”blank”]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][tn_hot_post title=”Donatorët Programatik” time_limit=”0″ limit=”0″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_hoverbox image=”6703″ primary_title=”” hover_title=”” shape=”square” hover_background_color=”custom” hover_btn_title=”Vizito faqen zyrtare” hover_add_button=”true” hover_custom_background=”#3d5a62″ hover_btn_link=”url:https%3A%2F%2Feeas.europa.eu%2Fdelegations%2Fkosovo_en|title:European%20Union|target:%20_blank|”]Komponenta për Mbrojtjen e Konsumatorëve brenda Programit për Qeverisje Demokratike mbështetet financiarisht nga Bashkimi Evropian. Përmbajtja e tij është përgjegjësi vetëm e INDEP-it dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian.[/vc_hoverbox][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_hoverbox image=”5307″ primary_title=”” hover_title=”” shape=”square” hover_background_color=”custom” hover_btn_title=”Vizito faqen zyrtare” hover_add_button=”true” hover_custom_background=”#3d5a62″ hover_btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.rbf.org|title:RBF|target:%20_blank|”]Programi i Zhvillimit të Qëndrueshëm mbështetet nga Rockefeller Brothers Fund (RBF). Përmbajtja e tij është përgjegjësi vetëm e INDEP-it dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e RBF.[/vc_hoverbox][/vc_column][/vc_row]