Lajme dhe përditësime

10 mitet rreth Burimeve të Ripërtëritshme të Energjisë në Kosovë

Tetor 22, 2018

10 mitet rreth Burimeve të Ripërtëritshme të Energjisë në Kosovëë: e vërteta mbi to dhe mësimet e nxjerra nga SEERmap rreth të ardhmes së sektorit të energjisë elektrike është një publikim që realizohet në kuadër të...

Me produkte konkurrente drejt tregut evropian!

Tetor 17, 2018

Në Ditën Botërore të Standardeve, INDEP ju shpalosë një video promovuese me qëllim të ngritjes së vetëdijesimit të bizneseve për vlerën që ka investimi në standarde. Kjo video është realizuar në kuadër të projektit ‘Me produkte...

INDEP pjesë e shënimit të Ditës Botërore të Standardeve

Tetor 16, 2018

INDEP mori pjesë në manifestimin qendror me rastin e Ditës Botërore të Standardeve, oganizuar nga Agjencia Kosovare e Standardizimit (AKS). Pjesë e panelit të diskutimit ishte edhe Dardan Abazi, hulumtues në INDEP. Ai foli për rolin...

INDEP dhe Kosova për herë të parë pjesëmarrës në Javën Botërore të Energjisë

Tetor 12, 2018

Në Javën Botërore të Energjisë e cila u mbajt ne Milano të Italisë në datat 8-11 tetor, Insituti për Politika Zhvillimore – INDEP u përfaqësua nga hulumtuesja dhe menaxherja e operacioneve Learta Hollaj. Learta i është...

INDEP publikon analizën e Raportit Rregullativ për Përcaktimin e të Hyrave të Lejuara për Ngrohtoren e Qytetit Termokos SH.A.

Shtator 28, 2018

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), në kuadër të programit për zhvillim të qëndrueshëm dhe programit për qeverisje demokratike ka analizuar Raportin Rregullativ për Përcaktimin e të Hyrave të Lejuara për Ngrohtoren e Qytetit Termokos SH.A. për...

 

Më shumë lajme…