Në kuadër të projektit “Gratë menaxhere në sektorin publik – lehtësimi i transformimit nga qasja kuantitative në atë kualitative”, Instituti për Politika Zhvillimore publikon videon “Për gratë në vendimmarrje”.

Falenderojmë në veçanti:

Ministren e Kulturës, Rinisë dhe Sportit znj. Vlora Ismail Dumoshi
Deputeten znj. Duda Balje
Deputeten znj. Blerta Deliu-Kodra
Deputeten dhe ish Kryetaren e Gjakovës znj. Mimoza Kusari

Ky projekt u mbështet nga Programi Angazhimi për Barazi- E4E, i financuar nga Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar – USAID dhe i implementuar nga Qendra e Trajnimeve dhe Burimeve për Avokim – ATRC.