Menaxhere e zyrës/Asistente hulumtuese

Doruntina Beka Latifi është asistente hulumtuese. Ajo ka perfunduar studimet baçelor dhe master në menaxhment, biznes dhe ekonomi. Doruntina menaxhon rrjetet sociale të institutit, si dhe ofron mbështetje administrative në INDEP.

doruntina@indep.info