Standardizimi në Kosovë dhe sfidat për rritjen e kualitetit të produkteve vendore

484 0

Autor: Dardan Abazi

Programi: Zhvillimi i Qëndrueshëm

Data: 2 Mars 2018

Mbështetur nga: Agjensioni Suedez për Zhvillim dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar (Sida), menaxhuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF).

Related Post