10 masat për Ditën Ndërkombëtare të Tokës

781 0

Me rastin e ditës ndërkombëtare të Tokës, INDEP ka publikuar 10 masat që Kosova duhet t’i ndërmarrë për ta mbrojtur tokën.

Programi: Zhvillim i Qëndrueshëm

Data: 23 Prill 2018

Mbështetur nga: Rockfeller Brothers Fund

Related Post

Rregullimi ligjor i Agjencive të Pavarura

30 Maj, 2018 0
Autori: Jeton Oruçi Programi: Qeverisja Demokratike Data: 30 Maj 2018 Mbështetur nga: Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) dhe Ministria e Punëve…