10 masat për mbrojtjen e mjedisit

2449 0

Me rastin e ditës ndërkombëtare të mbrojtjes së mjedisit, INDEP ka publikuar 10 masat që Kosova duhet t’i ndërmarrë për ta mbrojtur mjedisin.

Programi: Zhvillim i Qëndrueshëm

Data: 5 Qershor 2018

Mbështetur nga: Rockfeller Brothers Fund

Related Post

Thirrje për Aplikim

Posted by - 11 Shtator, 2018 0
Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) i fton kompanitë dhe individët e interesuar që të dorëzojnë ofertat për realizimin e një…