Dita Ndërkombëtare e Ujit: 10 rekomandimet që Kosova mund t’i implementojë për shfrytëzim më racional të këtij burimi

657 0

Me rastin e ditës ndërkombëtare të Ujit, INDEP ka publikuar 10 masat që Kosova duhet t’i ndërmarrë për ta mbrojtur këtë burim jetësor.

Programi: Zhvillim i Qëndrueshëm

Data: Mars 2018

Mbështetur nga: Rockfeller Brothers Fund

 

Related Post

Monitorimi i zbatimit të ligjeve

27 Shkurt, 2018 0
Parimet e Komisionit për Zhvillim, Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal Autor: INDEP Data: 27 Shkurt 2018 Mbështetur nga: Agjencia…