Funksionalizimi i punës së agjencive të pavarura, sfidat dhe rruga përpara

383 0

Për qasje në këtë publikim ju lutem na shkruani në e-mail

 

Autorë: Dardan Abazi dhe Burim Ejupi

Editoi: Blerim Vela

Programi: Qeverisja Demokratike

Data: 15 Shkurt 2018

Mbështetur nga: Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) dhe Ministria e Punëve të Jashtme e Danimarkës (DANIDA)

Related Post

INDEP: Thirrje për Ekip Hulumtues

24 Dhjetor, 2019 0
Duke filluar nga dhjetori 2019, INDEP është duke implementuar projektin me titull ‘Promovimi i efiçiencës së energjisë dhe burimeve të…