Related Post

INVESTOMETRI po rritet me partnerë lokal

Posted by - 18 Prill, 2019 0
Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) po hynë në fazën e fundit të implementimit të projektit “INVESTOMETRI – më shumë transparencë dhe llogaridhënje në…