INDEP feston 9 vjetorin e themelimit!

414 0

Duke qenë krenarë për arritjet tona, shfrytëzojmë rastin të shprehim sinqerisht mirënjohjen tonë për partnerët tanë, komunitetin e donatorëve dhe miqtë të cilët na besuan dhe na mbështesin vazhdimisht. INDEP është i vendosur të vazhdojë përpjekjet e tij për të promovuar zhvillim të qëndrueshëm për të gjithë dhe për të promovuar një shoqëri më të drejtë, më gjithëpërfshirëse dhe më të integruar.

Edhe një herë faleminderit të gjithëve që kanë qenë pjesë e rrugëtimit tonë përgjatë këtyre viteve!

Related Post

Rregullimi ligjor i Agjencive të Pavarura

30 Maj, 2018 0
Autori: Jeton Oruçi Programi: Qeverisja Demokratike Data: 30 Maj 2018 Mbështetur nga: Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) dhe Ministria e Punëve…