INDEP merr pjesë në takimin e menaxhmentit të projektit CONSUS

103 0

Drejtori Ekzekutiv i Institutit për Politika Zhvillimore, z.Burim Ejupi, po merr pjesë në takimin e menaxhmentit të projektit CONSUS që po mbahet në Universitetin Leuphanan Luneburg të Gjermanisë.

Ky projekt është veçanërisht i rëndësishëm për rritjen e bashkëpunimit dhe për nxitje të inovacionit dhe kërkimit shkencor. INDEP është pjesë e rëndësishme e takimit që ka për qëllim identifikimin e palëve të interesuara dhe përpilimin e planit të punës së këtij rrjeti. Projekti CONSUS është pjesë e programit të INDEP për bashkëpunim rajonal.

Related Post

“Pse migrojnë Kosovarët?”

30 Qershor, 2015 0
Sot, më 30 qershor 2015, Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) dhe Friedrich Ebert Stiftung (FES) organizuan tryezën me titull “Pse…