INDEP publikon numrin e gjashtë të Buletinit të Rimëkëmbjes me temë “Lehtësirat për prodhuesit vendor të prekur nga pandemia COVID-19”

347 0

Ky edicion i Buletineve shpalos temën e lirimit të prodhuesve vendorë nga TVSH sipas Ligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike – COVID-19, si dhe përparësitë që u jepen prodhuesve të produkteve dhe shërbimeve vendore përgjatë periudhës së pandemisë COVID-19.

Për të lexuar buletinin e plotë, klikoni këtu:

Ky buletin është pjesë e projektit “Barometri i Rimëkëmbjes – për transparencë dhe llogaridhënie” financuar nga Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të hapur (KFOS).

Related Post

INDEP feston 9 vjetorin e themelimit!

11 Nëntor, 2020 0
Duke qenë krenarë për arritjet tona, shfrytëzojmë rastin të shprehim sinqerisht mirënjohjen tonë për partnerët tanë, komunitetin e donatorëve dhe…