INDEP publikon numrin e tetë të Buletinit të Rimëkëmbjes

Edicioni i rradhës i Buletinit e shpalosë temën e uljes së Tatimit mbi Vlerën e Shtuar nga 18% sa ishte në 8%. Kjo ulje vlen për furnizimet e hoteleve, restoranteve dhe shërbimet e ushqimit.

Në kuadër të këtij buletini, INDEP jep informata edhe për shkallën e zbatimit të kësaj mase. Gjithashtu në këtë Buletin diskutohet edhe për masat të cilat nuk kanë gjetur zbatim ende, sidhe ato masa të cilat tash së voni kanë lluar zbatimin. Për të lexuar buletinin e plotë, klikoni në këtë vegëz: këtu.

Ky buletin është pjesë e projektit “Barometri i Rimëkëmbjes – për transparencë dhe llogaridhënie” financuar nga Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të hapur (KFOS).