INDEP publikon Raportin Vjetor 2016

528 0

Të dashur miq të INDEP, në link mund ta gjeni Raportin Vjetor 2016 të Institutit tonë. Përmes këtij raporti, kemi kënaqësinë t’i ndajmë me ju arritjet dhe aktivitetet e ndërmarra gjatë vitit të kaluar. 

Raporti Vjetor 2016

Related Post

INVESTOMETRI po rritet me partnerë lokal

18 Prill, 2019 0
Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) po hynë në fazën e fundit të implementimit të projektit “INVESTOMETRI – më shumë transparencë dhe llogaridhënje në…