KDI dhe INDEP e quajnë të paligjshme zgjedhjen e dy gjyqtarëve të GJKK-së

257 0

Zgjedhja e dy gjyqtareve në Gjykatën Kushtetuese është e paligjshme dhe politikisht e pandershme.

Related Post

INDEP feston 9 vjetorin e themelimit!

11 Nëntor, 2020 0
Duke qenë krenarë për arritjet tona, shfrytëzojmë rastin të shprehim sinqerisht mirënjohjen tonë për partnerët tanë, komunitetin e donatorëve dhe…