Letër kryeministrit, Ramush Haradinaj: Jemi kundër zbatimit selektiv të ligjit

62 0

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), Instituti GAP dhe Group for Legal and Political Studies i janë drejtuar sot përmes një letre kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj. Kjo letër vije si reagim ndaj vendimit të 29 shtatorit të marrë nga kryeministri për shkarkimin e 10 anëtarëve të bordeve të ndërmarrjeve publike.

 

Related Post

INDEP: Thirrje për ekspertë

6 Mars, 2017 0
INDEP është komisionuar nga Bashkimi Evropian për të ofruar asistencë përfituesve të granteve operacionale të siguarara përmes fondit Civil Society…

Dita Ndërkombëtare e Gruas, 8 Marsi

8 Mars, 2019 0
Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas, 8 Marsit, Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) lanson sot kampanjën vetëdijesuese që synon…