Related Post

INDEP PO KËRKON PRAKTIKANT/E

6 Shtator, 2021 0
Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) po kërkon praktikant/e të cilët aktualisht janë në vitin e fundit të studimeve në nivel…

Rregullimi ligjor i Agjencive të Pavarura

30 Maj, 2018 0
Autori: Jeton Oruçi Programi: Qeverisja Demokratike Data: 30 Maj 2018 Mbështetur nga: Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) dhe Ministria e Punëve…