Reagim: Kundër vendimit të paligjshëm për emërimin e zv. Drejtorit në KEK

97 0

Prishtinë, 27 maj, 2019 – Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), Balkan Green Foundation (BGF), Instituti GAP dhe Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) kundërshtojnë emërimin politik dhe të paligjshëm të z. Nysret Kelmendi si zëvendësdrejtor i Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK). I bëjmë thirrje ndërmarrjes publike të korrigjoj këtë shkelje dhe të siguroj që çdo emërim në të ardhmen të jetë në përputhje me kërkesat ligjore për pavarësi, transparencë dhe pa ndikime politike.

Për të lexuar reagimin e plotë, klikoni KËTU.

Related Post

INDEP: THIRRJE PËR EKSPERTË

22 Janar, 2019 0
Duke filluar nga Janari 2019, INDEP është duke implementuar projektin me titull ‘Gratë menaxhere në sektorin publik – lehtësimi i…