Reagim: Mbi akuzat drejtuar Kryesueses së KQZ, znj. Valdete Daka

Me anë të këtij reagimi, INDEP, së bashku me organizata të tjera të shoqërisë civile, i bënë thirrje partive politike që të ndalojnë presionin dhe sulmet ndaj Institucionit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), dhe ta lënë të lirë këtë institucion që të bëjnë punën e tyre sipas dispozitave ligjore dhe kushtetuese. KQZ bën zbatimin e ligjit, dhe kushdo që ka pakënaqësi duhet të ndjekë rrugët ligjore ndaj këtyre vendimeve, dhe jo të bëjnë presion përmes deklaratave publike.

Për të lexuar reagimin e plotë, klikoni këtu.