Shtyhet afati për aplikim në thirrjen për ekip hulumtues

93 0

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) njofton se shtyhet afati për individët/palët e interesuar për aplikim në thirrjen për ekip hulumtues në projektin “Integrimi i Objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm (SDG) në Proceset e Dialogut Komunal në Kosovë”. Edhe Termat e Referencës (ToR) kanë ndryshuar, prandaj klikoni në vegëzat në vazhdim për të lexuar ToR-at e rinj.

 

Hulumtues i Lartë: INDEP_ToR_Senior-Researcher_Update

Hulumtues: INDEP_ToR_Junior-Researcher_Update

Asistent Hulumtues: INDEP_ToR_Research-Assistant_Update

 

Afati për aplikim është 20 shtator 2020 deri në orën 23:59, duke dorëzuar aplikimin tuaj në: office@indep.info.

Related Post

INDEP: Thirrje për Ekip Hulumtues

24 Dhjetor, 2019 0
Duke filluar nga dhjetori 2019, INDEP është duke implementuar projektin me titull ‘Promovimi i efiçiencës së energjisë dhe burimeve të…