Thirrje për Aplikim

169 0

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) i fton kompanitë dhe individët e interesuar që të dorëzojnë ofertat për realizimin e një video (3 – 5 min) për të promovuar blerjen dhe adoptimin e standardeve nga bizneset vendore.

Related Post

Sot shënohet Dita pa Makina

7 Tetor, 2020 0
Një rikujtim për të gjithë se sa shumë duhet të bëjmë që transportin ta bëjmë të qëndrueshëm e të ruajmë…